[IZVJEŠTAJ] SENIORI I MLAĐI KADETI USPJEŠNO, DJEČACI “B” POLOVIČNO

15 lis

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

02.kolo:  RK KOPRIVNICA-NOA  :  RK VARAŽDIN  35:34 (19:17)

Koprivnica – SD Srednje škole. Gledatelja: 100. Suci: Bedeković/Peić. Nadzornik: Budimir.

RK Koprivnica  NOA: Šprem, Vučković, Horvat, Sabolić, Vlašić, Karlović, Firšt, Šumandl, Žarić, Vorkapić, Peričić , Juratović, Mikulčić, Dukić, Udovičić, Ivačić. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

U 02. kolu naši rukometaši ugostili su novake u ligi, ekipu RK Varaždina. Ekipa koja je ove godine počela sa seniorskim rukometom mahom je sastavljena od odličnih varaždinskih kadeta 2002. godišta koji nastupaju u 1.HKRL. Utakmica je krenula u brzom ritmu koji su nam gosti nametnuli što i potvrđuje činjenica s mnogo postignutih zgoditaka na obje strane unatoč obranama vratara obiju ekipa. Rezultat se većinom utakmice kretao u egalu. Tokom prvog poluvremena gosti su se odvojili na tri pogotka prednosti ali smo to do kraja poluvremena uspjeli okrenuti u svoju korist i završiti poluvrijeme s pozitivnim rezultatom od +2 pogotka. U nastavku susreta gosti pojačavaju tempo i okreću rezultat za jedan pogodak u svoju korist. Zadnjih 10 minuta susreta igra se gol za gol ali uspijevamo preuzeti vodstvo. Do zadnje sekunde se nije znao pobjednik jer su gosti s istekom vremena imali udarac s 9 metara koji su promašili i ostavili bodove u Koprivnici. Ostvarili smo pobjedu u iznimno napetoj i teškoj utakmici. Ekipa Varaždina se pokazala kao pravi i dostojan protivnik i biti će unatoč svojoj mladosti jako neugodan suparnik ostatku klubova iz lige. Gostima želimo sreću u daljnjem natjecanju a mi se okrećemo prema Daruvaru gdje gostujemo u subotu u 20:00 sati.


01. KRUG – 1.HMKRL-SJEVER

Mlađi kadeti uvjerljivi u Vidovcu protiv ekipa Vidovca i Marofa

RK Koprivnica NOA: Canjuga, Ivačić, Hemetek, Gečić, Milošević, Zvonarek, Premec, Miklošić, Sinković, Lokotar, Udovičić, Mikačić, Veh, Zovko. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – RK Marof   28:14 (18:7)
Rk Koprivnica-Noa – RK Vidovec   29:13 (13:4)

Naši mlađi kadeti su na najbolji mogući način otvorili sezonu dvjema pobjedama u gostima. U prvoj utakmici su nadmoćno pobijedili ekipu Marofa koja od ove godine ponovno nastupa u ovom godištu. Rezultat od samog početka utakmice nije bio upitan kao i u drugoj utakmici protiv domaćina Vidovca. Treneri su uspjeli napraviti mnogo rotacija u ekipi i dati svim igračima priliku za igru. Sljedeći krug je 19./20.10.2019. kada gostujemo (10:00 i 13:00) u Graberju u Varaždinu kod iznimno jakog para MRK Čakovca i RK Varaždina.


02. KRUG – 1.HRLDB-SJEVER

Dječaci “B” upisali dvije pobjede i dva poraza

RK Koprivnica NOA: Hrenić, Lončarić, Bačani, Keser, Matijaško, Piliček, Marić, Piskač, Brunec, Žgela Majdak, Šimunović, Horvat, Matica, Mustač, Kralj, Vorih, Labaš, Huzak, Sinjeri, Stojaković, Kereš. Treneri: H.Budaj i T.Kušenić.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa (1) – MRK Čakovec   26:11 (14:4)
Rk Koprivnica-Noa (2) – RK Varaždin   7:17 (1:10)
Rk Koprivnica-Noa (1) – RK Varaždin   24:7 (9:2)
Rk Koprivnica-Noa (2) – MRK Čakovec   19:28 (9:15)

Dječaci “B” su ove subote u dvorane Srednje škole ugostili vršnjake iz MRK Čakovca i RK Varaždina. Zbog brojnosti dječaka u ovom uzrastu nastupamo s dvije ekipe. Jedna ekipa je upisala dvije pobjede dok je druga ekipa upisala dva poraza. Možemo biti iznimno zadovoljni jer su to ekipe od kojih smo početkom prošle sezone upisali četiri debela poraza. Pobjede a i porazi dokaz su da smo na pravom putu i da dobro radimo i napredujemo. Sljedeći krug gostujemo u Bjelovaru kod domaćina koji također nastupa s dvije ekipe.


FOTOGALERIJA SVIH UTAKMICA NA FACEBOOKU