[IZVJEŠTAJ] SENIORI I DJEČACI “A” KRENULI POBJEDAMA U PRVENSTVO

7 lis

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

01.kolo:  RK NOVSKA  :  RK KOPRIVNICA-NOA   22:35 (8:18)

Novska – SD Srednje škole. Gledatelja: 100. Suci: Erceg/Vidaković. Nadzornik: Hojvan.

RK Koprivnica  NOA: Sabolić, Vlašić, Karlović, Firšt, Vučković, Horvat,  Šumandl, Žarić, Rojčević, Vorkapić, Peričić, Juratović, Loparić. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

U utakmici 01. kola naši rukometaši gostovali su kod uvijek neugodne ekipe Novske. Iako je ekipa jako šarena u odnosu na prošlu sezonu i uz činjenicu da nismo bili kompletni upisali smo iznimno važnu pobjedu na otvaranju prvenstva. Utakmica niti u jednom trenu nije bila dovedena u pitanje te se rezultat stalno kretao pod našom kontrolom. Činjenica da smo u prvih 15 minuta primili samo 3 pogotka veseli i daje nam potvrdu da smo u pripremama dobro radili. Drugo poluvrijeme trener je iskoristio priliku za dodatna isprobavanja uz konstantno održavanje prednosti.
Sljedećeg vikenda nam na domaći teren dolazi novak u seniorskom rukometu mlada ekipa RK Varaždina. Utakmica će se igrati u staroj dvorani u subotu, 12.10.2019. u 17:00 sati.


01. KRUG – 1.HRLDA-SJEVER

Dječaci “A” rutinski u Križevcima

RK Koprivnica NOA: Mikulić, Vrdoljak, Premec, Švenda, Pranić, Golčić, Milošević, Udovičić, Koštarić, Evačić, Jalšić, Veh, Mršić, Jug, Cvelber. Trener: M.Zrakić.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – RK KTC   36:9 (22:3)
Rk Koprivnica-Noa – RK Ilova   10:0

Dječaci rođeni 2006. i mlađi gostovali su u Križevcima u sklopu 1.HRLDA Sjever. Od ove sezone više se ne natječemo s dvije ekipe u ovom uzrastu već smo par s ekipom Bjelovara. Trebali smo u Križevcima odigrati dvije utakmice protiv ekipa križevačkog KTC-a i Ilove iz Grubišnog Polja. Ekipu KTC-a smo pobijedili vrlo nadmoćno, dok smo protiv ekipe Ilove upisali pobjedu 10:0 (bez borbe) zbog nedolaska protivnika. Sljedeći krug je 19./20.10.2019. kada smo u Koprivnici domaćini iznimno jakom paru Ivanca i Varaždina.