[IZVJEŠTAJ] POBJEDA SENIORA, PORAZI MLAĐIH KADETA I NEODLUČENI DJEČACI “A”

23 lis

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

03.kolo:  RK DARUVAR  :  RK KOPRIVNICA-NOA  21:41(12:24)

Daruvar – GSD Daruvar. Gledatelja: 100. Suci: Bedeković/Peić. Nadzornik: Budimir.

RK Koprivnica  NOA: Šprem, Vučković, Horvat, Sabolić, Vlašić, Karlović, Firšt, Šumandl, Žarić, Vorkapić, Peričić , Juratović, Mikulčić, Baronić, Udovičić, Ivačić. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

U 03. kolu naši rukometaši gostovali su kod mlade ekipe Daruvara. Razlika u godinama a sukladno tome i iskustvu bila je očita te se ista odrazila na rezultat. Osim početka utakmice razlika je konstantno rasla u našu korist. Moramo napomenuti da su se svi igrači osim vratara upisali u strijelce, dok je trener s obzirom na veliku pozitivnu razliku iskoristio priliku za isprobavanje nekih novih zamisli u igri. Zadovoljni smo prikazanim gdje pristup i odgovornost prema igri nije odstupala unatoč očitoj nadmoći na terenu. Sljedeće kolo smo domaćin drugoj ekipi KTC-a koju ćemo ugostiti u dvorani Gimnazije Fran Galović u nedjelju, 27.10.2019. u 16:30 sati.


02. KRUG – 1.HMKRL-SJEVER

Mlađi kadeti neprepoznatljivi u Varaždinu protiv ekipa Varaždina i Čakovca

RK Koprivnica NOA: Canjuga, Ivačić, Hemetek, Gečić, Milošević, Zvonarek, Premec, Miklošić, Sinković, Kovačić, Mikačić, Veh, Zovko. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – RK Varaždin   14:26 (6:13)
Rk Koprivnica-Noa – MRK Čakovec   25:38 (8:19)

Svoj drugi krug natjecanja naši mlađi kadeti odigrali su u Varaždinu protiv objektivno jačih protivnika. Činjenica da su protivnici kandidati za prvo mjesto u ligi ne opravdava prikazani pristup i trud. Iako smo nastupili u oslabljenom sastavu ne opravdava činjenica da se nismo ni potrudili igrati rukomet uz dužno poštovanje izuzecima koje sad nećemo izdvajati. Nadamo se da su naši dečki izvukli pouku iz ova dva poraza i da se ovakav pristup više neće ponoviti te da ćemo trudom i zalaganjem, kako na treninzima tako i na utakmicama pogotovo, opravdati i potvrditi mjesto na tablici koje nas vodi u jedinstvenu kadetsku ligu. Zbog okupljanja kadetske reprezentacije slijedi pauza od tri tjedna do vikenda 15./16.11.2019. kada ćemo ugostit ekipe Bjelovara i Garešnice u Koprivnici.


02. KRUG – 1.HRLDA-SJEVER

Dječaci “A” upisali dva remija unatoč vodstvima kroz obje utakmice

RK Koprivnica NOA: Vrdoljak, Mikulić, Šijak, Galkin, Veh, Koštarić, Premec, Švenda, Đurđina, Đuranek, Pranić, Golčić, Jug, Udovičić, Mršić, Milošević. Trener: M.Zrakić, Pom.trener: D.Ferenčak.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – GRK Varaždin 1930   21:21 (11:8)
Rk Koprivnica-Noa – RK Ivančica-Ivanec   19:19 (11:7)

Dječaci “A” u nedjelju su sa svojim parom, ekipom Bjelovara ugostili ekipe GRK Varaždina 1930 i RK Ivančice-Ivanca. Radi se o ekipama koje su prošle godine bile među prvih pet mjesta. Gledatelji su mogli vidjeti izrazito kvalitetan rukomet za ovu dob dječaka. Naši dječaci su odlično otvorili i igrali obje utakmice te imali incijativu i vodstva ali im je ponestalo daha ili koncentracije u samim završnicama. S obzirom da su ove godine promijenili trenera reakcija ekipe je više nego odlična. Trener je uvidio nedostatke koji su se ove godine pojavili te se nadamo da će iste i otkloniti. Iako ostaje žal za prosutim bodovima, možemo biti zadovoljni prikazanom igrom, kako u napadu tako i u obrani. Također iznimno nas veseli posjećenost gledatelja na utakmicama naših dječaka te im se ovim putem svima zahvaljujemo na podršci s tribina. Slijedi pauza od dva tjedna nakon koje gostujemo kod para Garešnica/Daruvar.


FOTOGALERIJA FACEBOOK