[VIKEND] SENIORI TOPLO-HLADNO, DJEČACI U13 NA VRHU, MINIĆI VESELO

28 stu

Proteklog vikenda naša seniorska ekipa ugostila je drugu ekipu RK Zagreba koju većinom čine kadetski reprezentativci. Svi nazočni očekivali su odličnu rukometnu utakmicu koja je na kraju izostala. Jednostavno kao domaćin nismo bili pravi. Previše tehničkih grešaka u napadu, loša igra u obrani, loša realizacija “zicer” odvelo je utakmicu za nas nizbrdo, nešto slično kao u Ivancu. S druge strane stajala  je mlada i poletna, te odlično uigrana ekipa RK Zagreba. Nakon pobjede nad Petrinjom i -1 kod vodećeg Zaprešića očekivali smo daleko više. Možda smo se ispraznili, možda nije bio naš dan, a možda je i ovakva igra u konačnici neka realnost s obzirom na izostanke. Na nama je da napravimo analizu i popravimo nedostatke. Ostala su još dva kola do kraja jesenskog dijel prvenstva. Prvo gostujemo ovaj vikend kod Medveščaka u Zagrebu dok nam u goste zadnje kolo dolazi ekipa Marofa. Obje ekipe su rangirane pri dnu tabele, te se ovaj put nadamo “stvarnim bodovima”.

RK KOPRIVNICA: Škrobar 5 (3/4), Hemetek, Karlović 3 (2/2), Horvatić, Jadan 1, Ujlaki, Milošević 3, Koštarić, Vučković, Korent 3 (1/2), Udovičić 4, Golčić 1, Mažar 1, Hozjak 1, Vlašić, Canjuga. TRENER: Turk F., POM.TRENER: Sabolić N.

RK KOPRIVNICA – RK ZAGREB-2   22:46


Za razliku od seniora naši dječaci U13 čvrsto kroče kroz ligu te su nakon 9. kola jedina ekipa bez poraza. U nedjelju su gostovali u Varaždinu gdje su nadmoćno savladali ekipe Varaždina i Ludbrega. Evidentan je pomak i napredak u igri kod svih dječaka. Nastavljamo dalje s natjecanjem iz utakmice u utakmicu. Zahvaljujemo se ovim putem i sponzorima koji su navedenu ekipu počastili nakon utakmice.

RK KOPRIVNICA: Barač, Marković, Namestnik, Manjić, Strugar, Ružić, Babić, Ivačić, Puklek, Zvonar, Keser, Peroš, Peti, Vorih, Galinec, Šuster. TRENER: Zrakić M.

RK KOPRIVNICA – RK LUDBREG   23-3
RK VARAŽDIN – RK KOPRIVNICA   10-27


Naši najmlađi članovi gostovali su u Križevcima u sklopu 4. kola MŽRL Regije Sjever. Veseli činjenica da u ovoj generaciji imamo sve više članova. Dječaci su nastupili podijeljeni u dvije podjednake ekipe. Rezultat u ovom rangu natjecanja je uvijek u drugom planu već je uvijek naglasak na igri. A u toj igri napredujemo sve više i više. Dječji osmjesi na licima nakon utakmica govore sve.