[VIKEND] TIJESAN PORAZ SENIORA KOD LIDERA PRVENSTVA I REGIONALNO OKUPLJANJE U KATEGORIJI U13

20 stu

Naša seniorska ekipa gostovala je ovog vikenda kod vodeće ekipe prvenstva u Zaprešiću. Domaćin je jedina neporažena ekipa u natjecanju, te nas je očekivao težak rukometni susret. Svi koji su nazočili u dvorani ili na prijenosu uživo mogli su biti zadovoljni s rukometne strane. Bila je to odlična rukometna predstava obiju ekipa rezultatski neizvjesna do samog kraja. Ostaje žal za nerealizacijom zadnjeg napada i eventualnim bodom ali to je jednostavno rukomet. Ove godine nastupamo (što zbog odlazak, što zbog ozljeda) u podosta pomlađenom sastavu što znači i nešto neiskusnijem ali ipak kvalitetnom što dokazuju i rezultati. Još su tri kola do kraja nakon kojih odlazimo na zasluženi odmor. Sljedeći vikend u goste nam dolazi druga ekipa RK Zagreba. Utakmica se igra u dvorani Josip Samaržija BEPO u subotu s početkom u 18:00 sati.

RK KOPRIVNICA: Vedran Škrobar 8 (3/4), Jakov Hemetek, Marko Karlović, Dario Horvatić 2, Mišel Jadan, Dino Veh, Marin Milošević 7, Ivan Veh, Dominik Vučković ,Karlo Korent 2, David Udovičić, Kristofor Mažar 2, Lovro Hozjak 5, Kristian Vlašić 2, Marko Canjuga. Trener: Filip Turk; Pom.trener: Ninoslav Sabolić

MRK ZAPREŠIĆ – RK KOPRIVNICA   29:28 (17:16)


Naši najmlađi članovi u sustavu natjecanja HRS-a nastupili su na domaćem parketu gdje su ugostili ekipe Bjelovara 1 i 2. Ekipe su upisale poraz od ekipe Bjelovara-1 i pobjedu nad ekipom Bjelovara-2. Iako je ekipa tek nekoliko tjedana na okupu, vidljiv je itekako veliki pomak.

RK Koprivnica – RK Bjelovar-1   27:30
RK Bjelovar-2 – RK Koprivnica   6:28


Dječaci kategorije U15 nastupali su kod vršnjaka u Varaždinu gdje su odmjerili snage se ekipa RK Varaždina i RK Ludbrega. Iako se radilo o ekipa iz donjeg dijela tablice dečki su utakmice shvatili ozbiljno i nadasve odgovorno te na taj način i upisali dvije uvjerljive pobjede. Ovim pobjedama pomaknuli smo se na tablici prema mjestima koja vode na Završnice državnog prvenstva koje su i konačni cilj u ovoj kategoriji.

RK Varaždin – RK Koprivnica   17:27
RK Koprivnica – RK Ludbreg   44:3


Kako je prošli vikend odrađeno u Bjelovaru regionalno okupljanje perspektivnih igrača Regije Sjever rođenih 2008/2009 godine u organizaciji HRS-a tako je ovaj vikend odrađeno isto u Koprivnici ali za dječake rođene 2010/2011 godine. Cilj HRS-a je da se napravi evidencija najperspektivnijih igrača po pozicijama, da se prati njihov razvoj, da se selekcioniraju najbolji igrači za reprezentacije mlađih uzrasta. Tako je poziv na okupljanje stigao i na našu adresu. Osim igrača ovog puta poziv je dobio i trener Mišo Zrakić za ulogu regionalnog koordinatora za kategoriju U13 što nas u klubu čini iznimno ponosnima da se prepoznaje rad Škole rukometa bilo u igračima ili trenerima. Iz naše ekipe U13 tako su ovaj puta pozvani na okupljanje šestorica igrača:

ŠUSTER DAVID – Lijevi vanjski
KESER BRUNO – Srednji vanjski
VORIH DOMINIK – Desni vanjski, desno krilo
IVAČIĆ JAN – Lijevo krilo
PUKLEK ANDRIJA – Desno krilo
BARAČ RAFAEL – Vratar