[VIKEND] SENIORI OTVORILI POBJEDOM NOVU SEZONU, MLAĐE KATEGORIJE NASTUPILE U BJELOVARU

29 ruj

Proteklog vikenda počelo je natjecanje u 2. HRL Sjever za muške. Naši seniori otvorili su sezonu pobjedom nad ekipom iz Sesveta na domaćem parketu. Za razliku od seniora mlađe dobne skupine u posljednja dva vikenda sudjelovale su na turniru u Bjelovaru – KESIZUBAC.


SENIORI U ODLIČNOJ UTAKMICI POBJEDILI MRK SESVETE-2

RK KOPRIVNICA  –  MRK SESVETE-2   31:29 (15:11)

RK Koprivnica: Vučković 1, Ujlaki, Sabolić 3, Horvatić 10, Vlašić 3, Friščić 8 (1/2), Karlović 1 (1/2), Kovačić, Sinković 2, Premec, Mikačić, Hemetek, Firšt, Kosmač, Golčić, Herman 3 (1/1). Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

MRK Sesvete-2: Brezinščak, Domazet, Gotal 2, Stanić, Marić 3, Kršak, Zovak 6, Kahlina, Kožar, Pehar, Čulo, Čevelak, Čaprić 8, Baković 8. Trener: D.Štrlek, Pom.trener: J.Cvetković

Prvo kolo u goste nam je dovelo drugu ekipu premierligaša iz Sesveta. Protivnička ekipa bila je sastavljena većinom od kadeta kao i nekih koji se nalaze na reprezentativnom popisu. S druge strane u našim redovima svoje prve službene utakmice su odigrali Dario Herman i Dario Horvatić koji su nam se pridružili iz MRK Čakovca u prijelaznom roku. Spoj njihovog iskustva i mladosti naše ekipe pokazalo se u ovoj utakmici kao dobitna kombinacija. Utakmica je bila dinamična, brza sa mnoštvom lijepih poteza kako u napadu tako i u obranama. Izuzetno pokretljiva ekipa gostiju nije dozvolila da se odmaknemo na neku sigurnu prednost. Iako smo cijeli tijek imali utakmicu pod kontrolom pred sam kraj gosti su nam se približili na samo gol zaostatka ali tu su posustali. Konačni rezultat je na kraju bio +2 u našu korist i tim rezultatom smo upisali 2 boda na otvorenju nove sezone. Zahvaljujemo se na podršci publici, kojoj smo uspjeli omogućiti ulazak na tribine u skladu s epidemiološkim mjerama.
Sljedeći vikend gostujemo u Rugvici kod pretendenta za prvo mjesto ove sezone.

5. Bjelovarski KESIZUBAC
U protekla dva vikenda naši dječaci su nastupili na 5. Bjelovarskom Kesizubcu.
Na turniru smo nastupili sa sljedećim ekipama prema vikendima:
  • 18.09.2021. – U13 (2008/2009)
  • 25.09.2021. – U15 (2006/2007)
  • 26.09.2021. – U11 (2010/2011)

Rezultat je bio u drugom planu i treneri su turnir iskoristili za uigravanje ekipa za prvenstvo čiji se početak očekuje u listopadu. Moramo napomenuti da smo u kategoriji U11 imali najmlađu ekipu na turniru.