[IZVJEŠTAJ] SENIORI UPISALI I ČETVRTU POBJEDU, DJEČACI B ODLIČNI U MAĐARSKOJ

31 lis

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

03.kolo:  RK KOPRIVNICA-NOA :  RK KTC II  24:19(12:8)

Koprivnica – SD Gimnazije Fran Galović. Gledatelja: 100. Suci: Dragija/Milner. Nadzornik: Peković.

RK Koprivnica  NOA: Šprem, Vučković, Horvat, Sabolić, Vlašić, Karlović, Firšt, Šumandl, Žarić, Vorkapić, Peričić , Juratović, Mikulčić, Baronić, Udovičić, Kosmač. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

Naši rukometaši su u 4. kolu 3.HRL Sjever ugostili drugu ekipu križevačkog KTC-a. I dok je otvaranje utakmice pripalo gostima nakon rezultata 7:7 domaćini uzimaju stvari u svoje ruke i utakmicu kontrolirano privode kraju. Moramo napomenuti da bi rezultat bio i povoljniji da je bilo više koncentracije kod kontri ali je nije bilo. Na samom početku utakmice domaći rukometaši su podijelili rozne ruže ženskom dijelu publike kao simbol podrške u borbi protiv raka dojke.
Sljedeće kolo je već u četvrtak u 19:00 sati kada nas očekuje derbi između jedine dvije do sada neporažene ekipe. Odlazimo u goste kod uvijek neugodne i nezgodne ekipe RK Ivanske.


DJEČACI “B” ODLIČNI U SZENTGOTTHARDU

Dječaci B osvojili 5. mjesto u konkurenciji 16 ekipa

RK Koprivnica NOA: Bačani, Kereš, Keser, Kišiček, Kralj, Marić, Matica, Matijaško, Piskač, Rukavina, Sinjeri, Stojaković, Šimunović, Vorih, Žgela. Treneri: H.Budaj i T.Kušenić

REZULTATI U GRUPI:
RK Koprivnica-Noa – RK Celje Pivovarna Laško (SLO)   16:10
RK Koprivnica-Noa – RK SVIŠ Ivančna Gorica (SLO)   6:17
RK Koprivnica-Noa – HIB Handball Graz (AUT)   14:7
1/4 FINALE:
RK Koprivnica-Noa – RK PPD Zagreb (HRV)   13:24
UTAKMICA 5.-8. mjesto:
RK Koprivnica-Noa – RK Trsat Rijeka (HRV)   18:9
UTAKMICA 5. mjesto:
RK Koprivnica-Noa – RK Cerklje (SLO)   16:7

Dječaci B su prošlog vikenda sudjelovali na trodnevnom rukometnom turniru u mađarskom Szentgotthardu na kojem su nastupili u konkurenciji 16 ekipa. Nakon osvojenog odličnog 2. mjesta u grupi u kojoj smo pobijedili ekipe iz Celja i Graza a izgubili od slovenske ekipe iz Ivančne Gorice, uslijedile su utakmice 1/4 finala. Raspored nam je dobio ekipu PPD Zagreba koja nas je porazila i spriječila plasman u 1/2 finale turnira. U utakmicama za poredak od 5.-8. mjesta bili smo bolji od ekipa Trsata iz Rijeke i Cerklje iz Slovenije te zasluženo osvojili 5. mjesto. Moramo naglasiti da ekipe od kojih smo upisale poraze su završile u finalu turnira. Iznimno smo zadovoljni nastupom naših dječaka koji će već u nedjelju odigrati odgođene utakmice 3. kruga protiv ekipa Bjelovara.