[IZVJEŠTAJ] SENIORI I MLAĐI KADETI PROPUSTILI PRILIKE

10 tra

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

23.kolo:  RK KOPRIVNICA-NOA  :  RK DUBRAVA-2   36:39 (21:21)

KOPRIVNICA – SD Gimnazije. Gledatelja: 200. Suci: Bedeković/Peić. Nadzornik: Z.Golub.

RK Koprivnica  NOA: Mandić, Vučković, Sabolić, Vlašić, Karlović, Šumandl, Vorkapić, Žarić, Kosmač, Udovičić. Trener: F.Turk, Pom.trener: Sabolić

U 23. kolu 2.HRL-Sjever koje se igralo na domaćem parketu u Koprivnici, naši rukometaši su ugostili četvrtoplasiranu mladu ekipu RK Dubrave-2. Samo otvaranje utakmice je prošlo u propitivanju snaga ekipa gdje naši rukometaši polako grade prednost koja je u jednom trenutku iznosila 19:14. No međutim događa se neobjašnjiv pad u igri i poluvrijeme završava rezultatom 21:21. Drugo poluvrijeme naši rukometaši kreću s više želje i koncetracije te stvaraju ponovno prednost od +5 golova (28:23). Nakon ostvarene prednosti opet posustajemo te radimo neobjašnjivu grešku gdje dobivamo 2min+2min isključenja te nam se protivnik vraća u egal rezultat. Kako smo i ovu utakmicu nastupili s minimalnim brojem igrača (10 igrača) više nije bilo snage za povratak i mlada ekipa gostiju to koristi i u posljednjim trenucima utakmice istu privodi u svoju korist.
Što reći nakon ovakve utakmice gdje su igrači pokazali volju za pobjedom koju su praktički imali u rukama!? Činjenica je da zbog manjeg broja igrača koji na raspolaganju padamo u završnicama. Kvaliteta igre raste iz utakmice u utakmicu ali rezultat ne dolazi, nažalost. Pred nama su još tri kola od kojih prva dva u gostima kod Zagorice i Garešnice dok posljednje kolo igramo pred domaćom publikom protiv ekipe iz Dugog Sela. Matematičke šanse za ostanak u ligi još postoje makar su minimalne i ne ovise samo o nama. Nadamo se najboljem…


1.HMKRL-Sjever – 09. krug natjecanja

Pobjeda i poraz mlađih kadeta

RK Koprivnica NOA: Canjuga; Zvonarek, Evačić, Sinković, Jadan, Mikačić, Veh, Miklošić, Gečić, Kovačić, Ivačić, Marić, Zovko, Filipović, Lokotar, Golčić. Trener: I.Stubičar, M.Zrakić.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa – MRK Čakovec   17:20
Rk Prelog – Rk Koprivnica-Noa   21:25

Mlađi kadeti gostovali su u nedjelju u Čakovcu u sklopu 9. kola 1.HMKRL Sjever. Odlično otvaranje u utakmici s čakovčanima nije na kraju kapitalizirano. Odličnom obranom i konkretnim napadima vodstvo u 1. poluvremenu je raslo i do 8 golova razlike. No, u drugom dijelu kao da je izašla neka druga ekipa na teren. Razlika se polako smanjivala, u neizvjesnoj završnici čakovčani su pokazali veću smirenost, realizirali svoje prilike i na kraju zasluženo slavili rezultatom 17:20. Izvukli smo pouku i okrećemo se novim izazovima. Veseli to što se igrači bez obzira na slabiju igru u drugom dijelu nisu predali, nego su se borili do kraja te time dokazali sami sebi da mogu biti rame uz rame najboljima. Utakmicu s Prelogom kontrolirali smo od samog početka te zasluženo slavili rezultatom 21:25. Pohvala roditeljima koji su uz svoje momke i kad gube i kad pobjeđuju. Samo jakooo!!
Trener: Igor Stubičar


1.HRLDB-Sjever – 10. krug natjecanja

RK Koprivnica NOA: Mustač, Biljan, Kadija, Majdak, Matica, Kralj, Piliček, Vorih, Žgela, Demeter, Labaš, Subotičanec, Sinjeri, Kereš, Ećimović, Grčić, Hrenić, Kišićek, Lončarić, Banek, Bačani, Horvat, Keser, Matijaško, Marić, Piskač, Lovrenčić, Stojaković, Brunec. Trener: M.Zrakić, H.Budaj.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa-2 – RK Bjelovar-2   8:12
Rk Koprivnica-Noa-1 – RK Bjelovar-1   19:22
RK Bjelovar-2 – Rk Koprivnica-Noa-1   10:23
RK Bjelovar-1 – Rk Koprivnica-Noa-2   28:14

Dječaci B nastupili su u nedjelju pred domaćom publikom u posljednjem krugu natjecanja. Ugostili su vršnjake iz Bjelovara koji se također natječu s dvije ekipe u natjecanju. I dok su prve dvije utakmice bile rezultatski dosta neizvjesne do samih završetaka, u druge dvije to nije bio slučaj. Najvažnije od svega da je evidentan pomak i napredak u igri kod svih naših dječaka kojima je ovo prva sezona službenog natjecanja u ligama Hrvatskog rukometnog saveza.
Službena sezona za Dječake B je gotova ali rad i treniranje nisu. Pred nama su turniri u Rovinju i Bjelovaru  kako bi kroz što više utakmica još više napredovali u igri.
Također zahvaljujemo se roditeljima na velikoj podršci s tribina na utakmicama tokom sezone.
Trener:M.Zrakić