[IZVJEŠTAJ] SENIORI I DJEČACI “B” PORAŽENI KOD LIDERA, DJEČACI “A” USPJEŠNI

5 ožu

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

18.kolo:  MRK ČAKOVEC  :  RK KOPRIVNICA-NOA   43:35 (22:10)

Čakovec – SD Graditeljske škole. Gledatelja: 200. Suci: Kovačević/Šoić. Nadzornik: Lozančić.

RK Koprivnica  NOA: Mandić, Sabolić, Dujaković, Vlašić, Karlović, Firšt, Vučković, Pranjić,  Šumandl, Žarić, Baronić, Kosmač. Trener: F.Turk, Pom.trener: Sabolić

U utakmici 18. kola naši rukometaši gostovali su kod lidera prvenstva, iznimno kvalitetne ekipe MRK Čakvoca. Upisali smo poraz od ekipe koja će sljedeće godine nastaviti natjecanje u višem rangu, 1.HRL-Sjever. Utakmica niti u jednom trenu nije bila dovedena u pitanje te se rezultat stalno kretao pod kontrolom domaćina što je u konačnici bilo i za očekivati. Kao posljednje plasirana ekipa tražiti bodove kod lidera prvenstva ipak je pomalo utopijski. Mi smo ovu utakmicu iskoristili za neke situacije koje ćemo koristiti u nadolazećim utakmicama i s te strane možemo biti zadovoljni. Igra u obrani se poimalo popravlja i ulijeva nadu da bi mogli, u nadolazećim utakmicama kada nam dolaze nešto slabiji protivnici i osvajati prijeko potrebne bodove.
Sljedećeg vikenda nam na domaći teren dolazi mlada ekipa GRK Varaždina 1930-2.


10. KRUG – 1.HRLDA-SJEVER

Dječaci “A” odlični u Čakovcu

RK Koprivnica NOA: Mikulić, Galkin, Vrdoljak, Šijak; Premec, Kovačić, Švenda, Đuranek, Pranić, Golčić, Milošević, Udovičić, Koštarić, Ivić, Jalšić, Veh, Mršić, Vazdar, Jug, Đurđina, Srbiš. Trener: I.Stubičar.

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa (2) – MRK Čakovec (1)   10:29
Rk Koprivnica-Noa (1) – MRK Čakovec (2)   35:7
MRK Čakovec (2) – Rk Koprivnica-Noa (2)   15:19
MRK Čakovec (1) – Rk Koprivnica-Noa (1)   17:24

Dječaci rođeni 2006. i mlađi gostovali su u Čakovcu u sklopu 1.HRLDA Sjever. Od četiri susreta upisali su tri pobjede i jedan poraz. Koprivnica 1 bila je uvjerljiva te u oba susreta upisala visoke pobjede. Koprivnica 2 uvjerljivo je izgubila od Čakovca 1, dok je protiv Čakovca 2 upisala pobjedu.Svi dječaci prikazali su veliku motivaciju, borbenost i počeli su shvaćati da im se dobar rad na treninzima isplati i uloženi trud polako vraća.
Samo jakoo!!

Trener: Igor Stubičar


7. KRUG – 1.HRLDB-SJEVER

Dječaci “B” poraženi u Varaždinu

RK Koprivnica NOA: Demeter, Biljan, Kadija, Matica, Kralj, Matijaško, Vorih, Nemec, Lovrenčić, Žgela, Labaš, Subotičanec, Sinjeri, Kereš, Brunec, Grčić, Hrenić, Kišićek, Lončarić, Bačani, Horvat, Keser, Strelec, Marić, Stojaković, Huzak, Vujčec N., Vujčec L.
Treneri: M.Zrakić, H.Budaj

REZULTATI:
Rk Koprivnica-Noa (2) – GRK Varaždin 1930   7:19
Rk Koprivnica-Noa (1) – RK Ivančica-Ivanec   11:13
GRK Varaždin 1930 – Rk Koprivnica-Noa (1)   30:14
RK Ivančica-Ivanec – Rk Koprivnica-Noa (2)   26:12

Naši dječaci rođeni 2008. godine i mlađi nastupili su u sklopu 7.kruga HRLDB-Sjever u Varaždinu gdje su odmjerili snage s vršnjacima iz Varaždina i Ivanca. Iako smo upisali poraze u svim utakmicama stvarna situacija na terenu je ipak nešto drugačija. Previše grešaka u napadu i promašenih izglednih prilika protiv ekipe Ivanca nas je stajalo pobjede. Glavu dižemo gore jer smo se uvelike približili u igri ekipama od kojih smo u prošloj polusezoni glatko gubili. Pomak i napredak u igri je evidentan i to nas sve iznimno veseli. Uz ozbiljan rad dolaze i rezultati. Kako su ovo naši najmlađi natjecatelji sigurni smo da su pred njima još mnoge pobjede do kojih se dolazi isključivo dobrim radom na treninzima.
Samo jakoo!!