[IZVJEŠTAJ] PORAZ SENIORA, POBJEDE MLAĐIH KADETA

25 velj

2. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

17.kolo:   RK KOPRIVNICA-NOA :  RK ZG DUBRAVA   30:33 (17:17)

Koprivnica – SD Gimnazija F.Galović. Gledatelja: 200. Suci: Cingesar/Mraz. Nadzornik: M.Peković.

RK Koprivnica  NOA: Mandić, Sabolić, Dujaković, Vlašić, Karlović, Firšt, Udovičić, Vučković, Pranjić,  Šumandl, Šprem, Žarić, Kosmač. Trener: F.Turk, Pom.trener: Sabolić

U utakmici 17. kola koja se igrala u Koprivnici naši rukometaši su upisali poraz od ekipe iz ZG Dubrave. Nakon odličnog otvaranja utakmice gdje smo poveli s +4 gola prednosti neobjašnjivo usporavamo što protivnik koristi te okreće utakmicu u svoju korist. Do kraja prvog dijela naši rukometaši su stigli zaostatak te se ne odmor odlazi s rezultatom 17:17. U očekivanju nastavka dobre igre iz prvog poluvremena na terenu se dogodila potpuno drugačija situacija. Jednostavno nismo imali rješenja u obrani za protivničkog kružnog napadača. Evidentno je da  imamo problema s igrom u obrani koju moramo popraviti ili držati na nivou kao u utakmici s Trnovcem. Sljedeći vikend gostujemo kod prvoplasiranog Čakovca koji je upisao poraz u ovom kolu.

FOTOGALERIJA FACEBOOK


1.HMKRL-SJEVER – 06. krug

DVIJE POBJEDE MLAĐIH KADETA NA STARTU DRUGOG DIJELA SEZONE

RK Koprivnica NOA: Canjuga, Pranić; Zvonarek, Evačić, Sinković, Jadan, Mikačić, Veh, Miklošić, Gečić, Kovačić, Lokotar, Filipović, Golčić, Premec. Trener: I.Stubičar.

REZULTATI:
RK IVANČICA IVANEC – RK KOPRIVNICA-NOA  9:22
RK KOPRIVNICA-NOA – GRK VARAŽDIN   15:11

Nakon kraće stanke nastavljeno je natjecanje mlađih kadeta u 1.HMKRL Sjever. U goste su došle ekipe Ivančice Ivanec i GRK Varaždina. U utakmici s Ivančicom dečki su od početka pokazali dominaciju te pobijedili velikom razlikom. U utakmici s varaždincima bilo je mnogo tehničkih grešaka i neiskorištenih zicera na obje strane. Na kraju je odlična obrana u drugom poluvremenu prelomila utakmicu u našu korist. Hvala roditeljima na korektnom navijanju i gromoglasnim navijačima koji su bili naš “osmi” igrač. Samo jakooo!!
Trener: Igor Stubičar

FOTOGALERIJA FACEBOOK