[1. HRLDA] POLOVIČAN USPJEH PROTIV BJELOVARA I ČAZME

21 stu

imag0516

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u nedjelju su, u Ludbregu, odigrali dvije utakmice petog kruga 1. HRLDA Sjever.

Naši mladi rukometaši odlično su ušli u susret protiv Bjelovara. Četiri različita strijelca postigla su vrlo brzo pogotke i rezultat je glasio 4:0. Nakon tog furioznog starta, Bjelovarčani su napravili preokret i prešli u vodstvo koje nisu ispuštali do kraja utakmice. Na poluvremenu je rezultat bio 8:10. Odmah na početku drugog poluvremena protivnik radi svoju seriju i postiže veliku prednost koju naši rukometaši nisu uspjeli stići. Na kraju je rezultat glasio 12:22 za Bjelovar. U drugoj utakmici protiv Čazme naši su odmah stvorili prednost koju su do kraja utakmice samo povećavali. Rezultat je na kraju bio 21:14. Svi igrači su igrali u obje utakmice te su dali svoj doprinos.

Preostale su još četiri utakmice do kraja polusezone, a u idućem kolu, za dva tjedna, naši mladi rukometaši gostuju u Virovitici gdje će igrati protiv Garešnice i domaćina Virovitice.

RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Bjelovar 12:22 (8:10)
RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Čazma 21:14 (14:6)

Igrali su: Canjuga, Hudinčec; Deković 1, Sinković 8, Veh 3, N.Kovačić, Miklošić 2, Evačić 7(2), Jadan 1, Mikačić 2, Pranić, Hemetek 6(1), Mikulić, Ivačić 3. Trener: Antonio Pranjić Službeni predstavnik: Mišo Zrakić