RASPORED Protiv Garešnice 2 za nastavak pobjedničkog niza

17 stu

dscn7769

Seniori, pod vodstvom trenera Krajačića, u subotu će u gimnazijskoj dvorani odigrati utakmicu devetog kola 3. HRL Sjever protiv druge momčadi Garešnice. Garešnica 2 se nalazi na pretposljednjem mjestu tablice bez osvojenog boda, dok su naši rukometaši peti s deset osvojenih bodova, tri boda manje od prvog i s utakmicom manje. Sigurno će u ovom dvoboju naši mladi momci tražiti treću pobjedu u nizu, nadamo se da će u tome i uspjeti. Utakmica je na rasporedu u 19.00 sati. Ulaz je slobodan!

Kadeti, pod vodstvom trenera Krajačića, ove nedjelje nastavljaju sa svojim natjecanjem u 1. HKRL. U ovom kolu gostuju u Zagrebu gdje će odigrati dvije utakmice protiv vršnjaka iz Ivanića i ZG Dubrave. Prva utakmica protiv Ivanića na rasporedu je u 14.00 sati, a druga protiv ZG Dubrave, u 16.30 sati. Utakmice će se igrati u Š.D. Dubrava, Koledinečka b.b.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, u nedjelju će u Ludbregu odigrati dvije utakmice petog kruga 1. HRLDA Sjever. Prva utakmica protiv Bjelovara na rasporedu je u 11.00 sati, a druga protiv Čazme, u 12.00 sati.