[2002/2003] OSIGURANA ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE

18 tra

IMAG4302Dječaci rođeni 2002. godine i mlađi pod vodstvom trenera Stubičara, jučer su u posljednjem 14.krugu 1.HRLDA sa nove dvije pobjede potvrdili plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske koje će se održati u Umagu od 26.-29.05.2016.

Utakmice protiv Čakovca i Preloga nisu imale relzutatsku težinu s obzirom da su naši izravni konkurenti kiksali te smo tako već prije zadnjeg kola osigurali završnicu.
Unatoč tome, utakmice su shvaćene ozbiljno i od samog početka krenulo se maksimalno angažirano. Neizvjesnost je kratko trajala jer dobrom igrom naša prednost je rasla iz minute u minutu te su tako svi igrači dobili priliku igrati. U prvoj utakmici pobijedili smo Prelog 28:8, a u drugoj Čakovec 20:13.
Lijepo je kad se tako dobra sezona završi pobjedom.
Treba pohvaliti cijelu ekipu koja naporno radi, i unatoč školskim i drugim obavezama uspijevaju sve to uskladiti i redovito trenirati. Tako treba nastaviti i dalje.
Plasman na državno Prvenstvo stigao je kao nagrada za sav uloženi trud i odricanje, kao i poticaj za još boljim radom. Idemo se što bolje pripremiti, skupljati nova iskustva i uživati u do sad ostvarenome.
Na kraju, zahvalili bi se svima koji su nam na bilo koji način podrška u tome što radimo, obiteljima, klubu, navijačima, rukometnim i ostalim djelatnicima, našim protivnicima sa kojima zajedno pomičemo granice.

Samo jakooo!

RK Prelog – Rk Koprivnica Hangar 18   8:28 (4:15)
Rk Koprivnica Hangar 18 – Rk Čakovec   20:13 (10:4)

2002. godište i mlađi:
Andrašić Leonardo, Buhić Ivan, De Conti Patrik, Delimar Danko, Firšt Luka, Friščić Fran, Grubić Petar, Kokotić Luka, Kovač Luka, Kovačić Borna, Lisjak Ivan, Matišić Karlo, Mažar Kristofor, Milošević Dino, Nikolić Luka, Novak Karlo, Pancir David, Piskač Leon, Piskač Fran, Smiljanović Matej, Smolak Marko, Špoljar Filip, Tinodi Mihael, Ujlaki Noel, Unger Martin, Vorkapić Tin, Votuc Kevin, Vučković Dominik, Vuk Jan, Zvonarek Jan i Pevec Matej. Treneri: I.Stubičar i M.Zrakić.