[3.HRL] REMI U POSLJEDNJIM SEKUNDAMA ZA OPROŠTAJ PRED SVOJIM NAVIJAČIMA

23 tra

UTAKMICA 21.KOLA 3.HRL SJEVER
Koprivnica – SD Fran Galović. Gledatelja: 200.
Suci: K. Pleše i M. Ružić. Nadzornik: D. Barić.

RK Koprivnica Hangar 18 – RK Novska 21:21 (10:12)

KoprivnicaHangar 18: Bukvić (7+0), Skupnjak (1+1), L.Peričić 2, Karlović 3, B.Peričić, Stričević, Kosmač, Vlašić 2, Behin, Kovačić 2, Mikulčić, Pranjić 5(4), Peić 4, Žarić, Levak, Šumandl, Dujaković 3. Trener: Branko Krajačić.
Novska: Tutić, Šumar 1, Štefanec, Šlabek 1, Masnec 6, Vučić 1, Biro, Šepak 7(2), Kinderman 1, Grgić, Hršak, Kačavenda 4, Bišof, Halić. Trener: Dubravko Prelčec.

Sedmerci:
Koprivnica Hangar 18 4(4). Novska 3 (2).
Isključenja:
Koprivnica Hangar 18: 6 min: Kovačić 2, Stričević 2+2.
Novska: 10 min.: Šumar 2, Masnec 2, Hršak 2, Šlabek 2+2.

Diskvalifikacija: Novska : Šepak (60′).

Oproštaj i posljednju utakmicu sezone pred svojim gledateljima, odigrali su rukometaši Koprivnice Hangar 18 protiv rukometaša Novske. Neodlučan ishod (21:21) najpravednija je nagrada za obje ekipe iako su i jedna i druga, imale svoje šanse za pobjedom. Utakmica možda i nije bila atraktivna, posebno ne u napadačkom dijelu gdje se teško dolazilo do pogotka, ali se u obrani igralo vrlo čvrsto i angažirano. Posebnu draž tijekom cijelog susreta, davala je rezultatska neizvjesnost što potvrđuje i rezultat koji se izjednačavao 10 puta, a posljednji puta sa zvukom sirene za kraj (Pranjić, pogodak sa 7 metara). Otvaranje utakmice pripada domaćoj ekipi ali se gosti brzo vračaju i na odmor odlaze sa dva pogotka prednosti (10:12). Početkom drugog dijela, ponovo bolje igra domaća ekipa i poravnava na 13:13 i od tog trenutka do kraja utakmice traje (ratnim rječnikom), rovovska bitka za svaku loptu. Novska je dobra ekipa, na tablici deset bodova ispred Koprivnice Hangar 18 ali su domaći rukometaši svojom željom, htijenjem i zalaganjem, danas zaslužili ovaj vrijedan bod. U sastavu Novske posebno se istakao dvojac: Masnec (6) i Šepak (7), dok se kod domaćih rukometaša potvrdilo, da je rukomet ekipni sport i da se pozitivan rezultat može ostvariti upravo kao cjelina, pa tako cijela ekipa zaslužuje pohvalu. Ostaje još jedno, 22.kolo do kraja sezone, u kojem Koprivnica Hangar 18 gostuje u Varaždinu kod trećeplasiranog Varaždina II.

Trener: Branko Krajačić