[2004./05. GODIŠTE] PORAZ U ČETVRTFINALU TURNIRA U VARAŽDINU

27 pro

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su u Varaždinu sudjelovali na 6. Memorijalnom turniru “Krešimir Petanjek”.

U konkurenciji 13 ekipa, bili su raspoređeni u skupinu B zajedno s GRK Varaždinom i Bjelovarom. Prvu utakmicu protiv GRK Varaždina tijesno su izgubili rezultatom 8:7, dok su drugu utakmicu, s Bjelovarom, odigrali neriješeno. Bilo je 11:11. Na kraju su prošli skupinu zbog bolje gol razlike.

U četvrtfinalu ih je čekala ekipa Čakovca koja je bila prva u skupini D. Iako su dobro započeli susret, naši su dječaci na kraju izgubili rezultatom 9:13. Nakon tog, uslijedila je borba za pozicije od 5. do 8. mjesta. U utakmici s Karlovcem, naši mladi rukometaši odlično su odigrali prvo poluvrijeme, no u drugom poluvremenu Karlovac je bio konkretniji, te je zasluženo pobijedio 9:13. Naši dječaci su posljednju utakmicu na turniru, protiv slovenskog Ormoža, pobijedili rezultatom 13:11, te su osvojili 7. mjesto.

Slijedi mala pauza od 7 dana, nakon koje kreću novi rukometni izazovi.

Igrali su: Hudinčec, Sabolec; Deković, Sinković, Miklošić, Evačić, Jadan, Janeković, Mikačić, Pranić, Hemetek, Canjuga, Zovko. Trener: Antonio Pranjić