[3.HRL-Sjever] POBJEDA U 6.KOLU PROTIV NEUGODNE EKIPE IVANSKE

2 stu

UTAKMICA 6.KOLA 3.HRL- e SJEVER

Koprivnica – SD F.Galović. Gledatelja: 150. Suci: D. Bregni i Š. Vidaković. Nadzornik: R. Budimir.

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Ivanska   29:24 (13:11)
RK Koprivnica Hangar 18: Skupnjak, Šprem, Horvat, M.Ivačić,Vlašić 6, L.Peričić 7, Karlović 4(1), P.Ivačić, Kosmač, Kovačić 2, Pranjić, Peić 8, Stričević, Žarić, Behin, Šumandl 2.
Trener: Branko Krajačić.
RK Ivanska: Herceg, Vida, Paripović 1, Roviščanec, Barilarić, Modrić, Šantić, Brzović 2, Takač, Gašparović 3, Mraz 8, Subotičanec 2, Uršanić 8, Kezele.
Trener: Nenad Horvat.

Sedmerci: Koprivnica Hangar 18: 1(1). Ivanska: 0.
Isključenja:Koprivnica Hangar 18: 0 min. Ivanska: 6 min.: Mraz, Uršanić 2+2.

Četvrtu pobjedu i nove bodove ostvarili su u nedjelju na svom parketu rukometaši Koprivnice Hangar 18, u utakmici 6.kola 3.HRL-e Sjever. Protivnik, stari poznanici i uvijek neugodni rukometaši RK Ivanske. Iako su tijekom cijelog susreta koprivnički rukometaši imali rezultatsku prednost, bila je to utakmica puna nervoze i neizvjesnosti, sa puno promašaja i tehničkih grešaka. Posebno se to odnosi na domaće rukometaše a iskusni gosti znali su kažnjavati sve iskazane slabosti. Ozbiljniju prednost (23:17) i pobjednika, odlučilo je opravdano dvostruko isključenje gostujućih igrača u 46.minuti. Neki će reći da to i nije bila utakmica za pamćenje ali ne treba biti niti previše nezadovoljan. Cilj je ostvaren i upisani su novi bodovi a to je u ovom trenutku zbog samopouzdanja ekipe najvažnije.

Trener: Branko Krajačić