[DJEČACI “A”] PLASMAN U ČETVRTFINALE MEĐUNARODNOG TURNIRA U VALPOVU

2 lis

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Pranjića, danas su nastupili na vrlo jakom turniru “Zlatko Ivić-Čiva” koji se održavao u Valpovu, Belišću i Petrijevcima. Ukupno je sudjelovalo 30 ekipa iz Hrvatske, Mađarske i BiH.imag0457
Naši dječaci su u grupnoj fazi natjecanja u Belišću ostvarili 3 pobjede i 1 poraz. U prve dvije utakmice ostvarene su uvjerljive pobjede protiv Poleta i Požege. U trećoj utakmici, protiv odlične ekipe Rudara, igralo se za prvo mjesto u skupini i povoljniji ždrijeb u četvrtfinalu. Iako su odlično ušli u susret, naši mladi rukometaši nisu uspjeli pobijediti, te je Rudar slavio rezultatom 6:9. U posljednoj utakmici grupne faze naši su pobijedili i Đakovo.

Nakon što su se utakmice završile, naši su se dječaci preselili u Valpovo gdje su se čekale utakmice četvrtfinala. Na ždrijebu nam je izvučena ekipa Dugog Sela, ekipa s kojom smo igrali u grupi na Završnici PH. Znali smo da nas čeka teška utakmica, i da moramo odigrati bez greške ako želimo u polufinale. Nažalost, nismo uspjeli odigrati utakmicu kako smo svi žarko željeli. Protivnik je bio odličan, kažnjavao je svaku našu grešku, te je zasluženo pobijedio rezultatom 10:17.

Treba pohvaliti naše dječake na uzornom ponašanju i velikoj borbi na terenu. Borili su se svih pet utakmica – tri su uspjeli pobijediti, dvije nisu. Već sutra nastavljamo trenirati i pripremati se za nadolazeće utakmice u 1. HRLDA.

Ovim putem željeli bi se zahvaliti organizatorima na sjajnom turniru u srcu Slavonije. Nadamo se da se vidimo i iduće godine!

RK Koprivnica-Hangar 18 – RK Polet   12:6
RK Požega – RK Koprivnica-Hangar 18   9:15
RK Koprivnica-Hangar 18 – RK Rudar   6:9
RK Đakovo – RK Koprivnica-Hangar 18   8:12

Četvrtfinale:
RK Koprivnica-Hangar 18 – MRK Dugo Selo   10:17

Igrali su: Canjuga, Hudinčec, Jukić; Sinjeri, Hemetek, Kovačić, Pranić, Evačić, Bogdanić, Ivačić, Miklošić, Sinković, Jadan, Veh, Mikačić, Mikulić.
Trener: A.Pranjić