UTAKMICA 16.KOLA 3.HRL SJEVER – Poraz u Bjelovaru

12 ožu

BJELOVAR – ŠSD Bjelovar. Gledatelja: 60. Suci: S. Nogić i D. Stjepanović. Nadzornik: J. Marinković.

RK Bjelovar II – RK Koprivnica Hangar 18 35:30 (17:11)

Bjelovar II: Maletić 5, Jurišić 2, Grbavac 1, Jukić 10, Grašić 1, Šolja 7(1), Novak, Vidović 4, Udžbinac, D. Fiala 2(2), Molnar, Kranjec 1, Nesek 1, E.Fiala, Markanović 1, Sertić. Trener: Davor Lamza.

KoprivnicaHangar 18: L.Peričić 2, Karlović 4(1), B.Peričić 3, Stričević 2, Mikulčić, Pranjić 7(5), Peić 5, Skupnjak, Levak, Firšt 2, Markovinović, Dujaković 5.         Trener: Branko Krajačić.

Gostovanje kod Bjelovara 2, pokazalo se kao preteška zadaća za rukometaše Koprivnice Hangara 18. Već u prvim minutama vidjelo se da je domaćin uvjerljiviji. Sa nekoliko lakih pogodaka stvorio je rezultatsku prednost i kontrolirao tijek susreta. Igrači Koprivnice Hangara 18, previše su griješili u napadu a uz dosta neobaveznu igru u obrani, rezultat i nije mogao biti bolji. Domaćin u svojim nastupima u pravilu ima dva lica. Jedno je u kod kuće kada u sastavu ima nekoliko igrača iz prve ekipe, što mu daje određenu sigurnost i kvalitetu više. Ovaj je puta bio bolji i zasluženo pobijedio, iako je Koprivnica Hangar 18 u određenim trenucima bila blizu i izgledala kao da može do preokreta.

Nismo bili pravi i previše smo griješili. Jedna neobavezna igra, u kojoj smo protivniku poklonili previše „čistih“ lopti iz kojih je lako postizao pogotke. Ovo je ona utakmica u kojoj se upiše rezultat a sve ostalo treba zaboraviti.

Trener: Branko Krajačić