[VIKEND] REZULTATI UTAKMICA I REGIONALNA OKUPLJANJA

13 stu

Poraz seniora na gostovanju u Ivancu.

Seniorska ekipa prošlog je vikenda otputovala na uvijek neugodno gostovanje u Ivanec. Niti ovaj puta nije bilo ništa drugačije. Upisali smo poraz. Iz nekog razloga jednostavno nam taj protivnik nikako ne leži. Unatoč relativno dobrom otvaranju pred kraj prvog poluvremena upadamo u rupu i protivnik odlazi na +7 golova prednosti. U drugom poluvremenu smo popravili igru ali ipak nedovoljno za preokret. Jednostavnim rječnikom rečeno, previše promašenih “zicera” utjecalo je na konačni rezultat. Da se igrao oštar rukomet govore i dva crvena kartona, po jedan za svaku ekipu. Sljedeći vikend putujemo u Zaprešić kod vodeće ekipe lige.

RK KOPRIVNICA: Šimun Švenda, Vedran Škrobar 2, Jakov Hemetek 2, Marko Karlović, Dario Horvatić 6, Mišel Jadan, Noel Ujlaki, Marin Milošević 1, Dominik Vučković, Karlo Korent 7 (5/5), David Udovičić, Petar Golčić 3, Kristofor Mažar 2, Lovro Hozjak 2, Kristian Vlašić 2, Marko Canjuga


Vikend su ipak prvi otvorili i to uspješno, naši dječaci kategorije U13. Oni su na domaćem parketu pred brojnom i glasnom publikom upisali pobjede nad ekipama Marofa i Preloga. Ekipa trenutno drži prvu poziciju na ljestvici te je uz Čakovec jedina bez poraza. Nadamo se da će nastaviti naporno raditi jer taj rad daje rezultate. Ovo je bila i prilika da predstavimo nove dresove koje nam je za sve ekipe u školi rukometa donirala tvrtka EMS Group Koprivnica te im se ovim putem još jednom zahvaljujemo.

RK Prelog – RK Koprivnica   15-22
RK Koprivnica – RK Marof   26-18


Natjecateljski dio vikenda zatvorili su dječaci kategorije U17 koji su nastupili maloj dvorani Arene u Varaždinu. Iako nekompletni dečki su pobijedili ekipu Ivanca dok su protiv ekipe Varaždina upisali poraz. Nadamo se da ćemo u uzvratima biti bolji jer nam je ovaj puta čisto malo nedostajalo da uzmemo puni plijen na gostovanju. Liga je kratka i nema previše prostora za prosipanje bodova.

RK Ivančica-Ivanec – RK Koprivnica   15-30
RK Koprivnica – GRK Varaždin 1930   18-20


Kako uvijek šećer dolazi na kraju tako i u ovoj objavi. U subotu je u Bjelovaru održano regionalno okupljanje perspektivnih igrača Regije Sjever rođenih 2008/2009 godine u organizaciji HRS-a. Cilj HRS-a je da se napravi evidencija najperspektivnijih igrača po pozicijama, da se prati njihov razvoj, da se selekcioniraju najbolji igrači za reprezentacije mlađih uzrasta. Tako je poziv na okupljanje stigao i na našu adresu. Iz naše ekipe U15 pozvani su na okupljanje petorica igrača:

  • PATRIK HRENIĆ VRATAR,
  • FRAN KESER LV/SV,
  • BORNA MAJDAK K.NAPADAČ,
  • ROKO ŠIMUNOVIĆ L.VANJSKI,
  • LUKA BRUNEC SV/K.NAPADAČ.