[VIKEND] POBJEDA SENIORA NAD DRUGOPLASIRANOM EKIPOM PETRINJE

6 stu

U vikendu iza nas od svih ekipa nastupali su samo seniori.

U goste nam je došla drugoplasirana ekipa RK Petrinje koja s ekipom MRK Zaprešića vodi bitku za ulazak u viši rang. Radi se o odličnoj ekipi koja je i prošle godine bila u vrhu tablice odnosno na kraju je završila jedno mjesto ispred nas.
Utakmicu smo otvorili loše i odnosno te smo krenuli sa dva gola zaostatka. Do polovice prvog poluvremena ekipa je uhvatila ritam i okrenula igru u svoju korist da bi se na poluvrijeme otišlo s gol razlikom od +6 za domaćina. Većinu utakmice smo imali pod kontrolom osim u zadnjih desetak minuta kada zbog nekoliko vezanih grešaka dajemo protivniku zraka i mogućnost približavanja na samo pogodak zaostatka ali vodstvo nismo ispuštali do kraja utakmice te smo ga na kraju potvrdili s ukupnim rezultatom 31:27.

Sljedeća dva kola gostujemo. Prvo odlazimo u goste kod RK Ivančice-Ivanec, da bi nakon njih putovali kod vodećeg Zaprešića. Na domaći parket vraćamo se u vikendu 25./26.11. kada nam u goste dolazi druga ekipa RK Zagreba.

RK Koprivnica – RK Petrinja   31:27 (17:11)

RK Koprivnica: Škrobar 13(6/6), Veh, Hemetek 1, Karlović (0/1), Horvatić 3, Jadan 1, Ujlaki, Milošević 4, Vučković, Korent 3, Udovičić 1, Mažar 2, Hozjak 1, Vlašić 2. Trener: Turk, Pomoćni trener: Sabolić