[IZVJEŠTAJ] SENIORI I DALJE USPJEŠNI, DJEČACI “A” I “B” TAKOĐER, MINIĆI U BJELOVARU

12 stu

3. HRVATSKA RUKOMETNA LIGA – SJEVER

06.kolo:  RK KOPRIVNICA-NOA  :  RK PRELOG 2    30:27 (12:12)

Koprivnica – SD Gimnazije F.Galović. Gledatelja: 100. Suci: Balić/Šimunčić. Nadzornik: Peković.
RK Koprivnica  NOA: Ferenčak, Sabolić, Peričić, Vlašić, Karlović, Firšt, Udovičić, Vučković, Đukin, Juratović, Šumandl, Žarić, Ivačić, Kosmač, Loparić. Trener: F.Turk, Pom.trener: N.Sabolić

6 kolo 3.HRL-Sjever odigrano je u Koprivnici u srijedu zbog zauzetosti dvorana za vikend povodom Dana Grada Koprivnice. U goste nam je stigla druga ekipa RK Preloga. I dok smo u samu utakmicu dobro ušli odličnim otvaranjem i vodstvom od +4 gola, neobjašnjiv je pad u igri i prelazak u rezultatski minus već tokom prvog poluvremena. Loša realizacija u napadu jedan je od razloga padu u igri. Međutim do kraja poluvremena stižemo rezultat i na pauzu odlazimo s istim brojem postignutih golova. Drugo poluvrijeme od samo početka mi ganjam rezultat i igra se gol za gol. Konačno kod rezultata 25:25 radim konačni preokret i odlazimo na nedostižna +3 gola prednosti. Moramo napomenuti da su nas nažalost ovu utakmicu sustigle ozljede (tri igrača) koje su jednim dijelom i poremetile našu igru. Želimo ovim putem svim ozljeđenim igračima brz oporavak i neka prsti zacijele što brže.


3. KRUG – 1.HRLDA-SJEVER 

Dječaci “A” upisali pobjede protiv ekipa Daruvara i Garešnice

RK Koprivnica NOA: Cvelber, Đuranek, Gallkin, Golčić, Jalšić, Jug, Koštarić, Kovačić, Mikulić, Mršić, Premec, Šijak, Švenda, Udovičić, Veh, Vrdoljak. Trener: M.Zrakić.

REZULTATI:
RK Koprivnica-Noa – RK Garešnica   25:7 (15:4)
RK Koprivnica-Noa – RK Daruvar   25:12 (13:5)

Dječaci “A” u nedjelju su  u Bjelovaru koa domaćini odigrali utakmice s ekipama Daruvara i Garešnice. Naši dječaci su u obje utakmice dominantno pobijedili protivnike s više nego dvostrukom razlikom. Zbog kiksa u prošloj utakmici s Bjelovarom ekipa Daruvara im se opasno približila no međutim ovom pobjedom opet smo se vratili u gornji dio tablice koja je ove godine izuzetno gusta. Slijedi pauza dok za dva vikenda igramo u Čakovcu s ekipama Čakovca 1 i 2.


4. KRUG – 1.HRLDB-SJEVER 

Dječaci B upisali dvije pobjede i odigrali međusobnu utakmicu
RK Koprivnica NOA: Lončarić, Žgela, Keser, Marić, Brunec, Hrenić, Bačani, Piskač, Mustač, Kišićek, Stojaković, Labaš, Horvat, Huzak, Kralj, Sinjeri, Matica, Vorih, Šimunović, Matijaško, Majdak, Nemec, Grčić, Ećimović. Treneri: H.Budaj i T.Kušenić
REZULTATI:
RK Koprivnica-Noa (1) – RK KTC   26:7 (15:5)
RK Koprivnica-Noa (2) – RK KTC   18:17 (10:10)
RK Koprivnica-Noa (1) – RK Koprivnica-Noa (2)   23:12 (14:3)
 

Dječaci B su odigrali odgođene utakmice 4. kruga protiv ekipe križevačkog KTC-a. Ekipa Koprivnice 1 je pobijedila ekipu KTC-a rezultatom 26:7 te u nijednom dijelu utakmice nije bila upitna pobjeda. Za razliku od njih naša druga ekipa vodila je pravi mali “rat” na terenu do doslovno posljednje sekunde utakmice. Rezultat se tokom cijele utakmice mijenjao u korist obiju ekipa no međutim naši su dječaci pogodcima u 39. i 40. minuti osigurali pobjedu. Moramo naglasti i zahvaliti se roditeljima na velikoj i glasnoj podršci s tribina. U trećoj utakmici naši su dječaci, s obzirom da su par u natjecanju, odigrali međusobnu utakmicu.


MINIĆI NASTUPILI NA DRUGOM TURNIRU MŽRL-SJEVER ODRŽANOM U BJELOVARU

Naši najmlađi članovi kluba u subotu su odigrali 2. krug MŽRL-Sjever u mini rukometu u Bjelovaru. U ligi nastupa 12 ekipa (RK Bjelovar 1-2-3, RK Daruvar 1-2, RK Virovitica 1-2, GRK Varaždin 1930 1-2, RK Koprivnica-NOA, RK Moslavina i RK LiPa.  Naši dječaci su nastupili i prikazali nešto bolju igru za razliku od prvog kruga. Sa svakim daljnjim krugom očekuje se sve bolja igra na temelju skupljanja iskustva na ovakvim turnirima.