[FOTO&INFO] 8. TURNIR BRAĆE ĐELEKOVČAN

3 ruj
  1. Memorijalni turnir Braća Đelekovčan

RK Koprivnica Hangar 18, ovaj je vikend organizirala osmi po redu, tradicionalni rukometni turnir u sjećanje na tragično i prerano poginule svoje dugogodišnje igrače i članove kluba, braću Ivicu i Darija Đelekovčan. Radi se o turniru mlađih uzrasta a ovaj puta to su bili dječaci kadeti, rođeni 2000.i mlađi. Iz godine u godinu turnir ima međunarodni karakter a okuplja vrlo kvalitetne ekipe. Ove su godine sudjelovale ekipe: Jeruzalem Ormož (SLO), Borac Banja Luka (BiH), Komló (HUN), Karlovac, Medveščak i Koprivnica Hangar 18 (HRV). Ekipe su raspoređene u dvije grupe a igralo se principom svaka sa svakom. Cijelo dnevni rukometni program svojom kvalitetom mogao je zadovoljiti sve prisutne ljubitelje rukometa jer se u sastavima ekipa nalazi i dio igrača koji nastupaju za seniorske ekipe. To su uglavnom ekipe prvoligaši, koje se natječu u najvišem rangu natjecanja svojih država, osim Medveščaka (1.liga Sjever) i Koprivnice Hangar 18 (3.liga Sjever). I ove su godine najbolje partije pružili rukometaši Borca  koji su u finalnoj utakmici pobijedili odličnu ekipu Karlovca i zasluženo osvojili turnir. Rukometaši domaćeg sastava ostvarenim rezultatom mogu biti zadovoljni. Ostvarene su dvije pobjede i jedan poraz što je bilo dovoljno za ukupno osvojeno treće mjesto.

Konačni poredak:

  1. RK Borac, Banja Luka (BiH)
  2. RK Karlovac, Karlovac (HRV)
  3. RK Koprivnica Hangar 18, Koprivnica (HRV)
  4. RK Komló, Komló (HUN)
  5. RK Jeruzalem Ormož, Ormož (SLO)
  6. RK Medveščak, Zagreb (HRV)

Da bi sve bilo na najvišem nivou svoj doprinos dale su i sudački parovi: Lorena Peharda i Maja Vajdić (u prošloj sezoni najbolje ocijenjeni ženski sudački par na 1.HRL-i) i Ivana Koren i Vedrana Stančir (najperspektivniji ženski sudački par – EHF Joung Referee Programme).

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 nastupili su u sastavu i postigli golove:   Jakupec, Skupnjak, Sabolić, Špoljar, Baronić, Vlašić 2, Lazar 14, Ivačić 6, Kosmač 2, Šijak 4, Behin 1, Kovačić 8, Žarić 9, Milošević, Mažar. Trener: Branko Krajačić.

Trener: Branko Krajačić

RK Koprivnica Hangar 18 RK Jeruzalem Ormož 15 – 14 Grupa A
RK Borac m:tel Banja Luka RK Medveščak Zagreb 22 – 12 Grupa B
RK Jeruzalem Ormož HRK Karlovac 11 – 20 Grupa A
RK Medveščak Zagreb KS Komlo 16 – 26 Grupa B
HRK Karlovac RK Koprivnica Hangar 18 19 – 16 Grupa A
KS Komlo RK Borac m:tel Banja Luka 15 – 21 Grupa B
RK Jeruzalem Ormož / A3 RK Medveščak Zagreb / B3 26 – 23 za 5. mj
RK Koprivnica Hangar 18 / A2 KS Komlo / B2 15 – 14 za 3. mj.
HRK Karlovac / A1 RK Borac m:tel Banja Luka / B1 16 – 20 Finale

Najbolji strijelac / Best scorer – Ivan Rukavina, HRK Karlovac, Karlovac
Najbolji golman / Best goalkeeper – Marko Ivić, RK Borac, Banja Luka
Najbolji igrač / Best player – Ivan Rukavina, HRK Karlovac, Karlovac

Nema odabrana galerija ili galerija je izbrisan.