POBJEDA PROTIV LUDBREGA UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

29 sij

Prijateljsku utakmicu i posljednju provjeru prije nastavka natjecanja u 3.HRL Sjever, rukometaši RK Koprivnice Hangar 18, odigrali su na svom parketu u gimnazijskoj dvorani protiv drugoligaša iz Ludbrega. Utakmica sa dosta nervoze i grešaka, u kojoj su obrane bile slabiji dio, dok je napad uglavnom odrađivao svoju zadaću. Od samog početka Koprivnica je bila bolja i u stalnoj rezultatskoj prednosti. Iako se radilo o prijateljskoj utakmici igrači Ludbrega pokazali su da se teško nose sa porazom, pa su se u pojedinim trenucima ponašali vrlo nekorektno i nesportski. Bez obzira na pobjedu, mislim da smo odigrali tek prosječnu utakmicu a u našoj igri postoji još puno rezerve. Vjerojatno je traga ostavilo i ovo vrijeme viroza, koje nas nije zaobišlo a i bilo je vidljivo da su neki igrači odigrali ispod svojih mogućnosti. Priliku za igru dobili su svi igrači, a ukupno gledano ovo je vrlo vrijedan rezultat jer smo pobijedili ekipu iz višeg ranga natjecanja, kojoj istini za volju, već nekoliko godina nismo bili ni blizu.

Trener: Branko Krajačić

PRIJATELJSKA UTAKMICA

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Ludbreg Mljekara Bohnec  36:32 (17:14)

RK Koprivnica  Hangar 18: Koprivec, Skupnjak , Šprem, Jakupec, Behin, L.Peričić 5, B.Peričić, Šijak, Kosmač, P.Ivačić 2, Kovačić 5, Peić 6, Dujaković 2, Lazar, M.Ivačić 2, Žarić, Pranjić 8, Požgaj 3,Lovrek, Šumandl 2, Sabolić1, Baronić. Trener: Branko Krajačić.

RK Ludbreg Mljekara Bohnec: Murić, Novota, Novosel 3, Virag, Juratović 7, Krobot 6, V.Pišpek 4, Sinković 7, Gotić 1, Vađon, Bačani 3, Šolaja 1. Trener: Andrija Pišpek