[VARAŽDIN] VETERANI ODLIČNOM IGROM OSVOJILI TREĆE MJESTO

21 pro


Fotografija preuzeta s regionalni.com

U subotu je u Graberju održan prvi rukometni turnir za veterane u Varaždinu, a treće mjesto u muškoj konkurenciji odnijeli su naši rukometni veterani.

U skupini su tijesno izgubili od Novog Marofa i Bjelovara, a u trećoj utakmici trebala im je pobjeda s više od 4 razlike protiv Nove Gradiške za plasman u polufinale. Odličnom igrom taj cilj su i ostvarili. U polufinalu susreli su se s Varteksom. Brojni gledatelji tu su utakmicu proglasili najljepšom na turniru. Moglo se vidjeti pregršt odličnih poteza i obrana. Većina igrača u ovoj utakmici pokazala je da bi i dalje mogli aktivno igrati rukomet na visokoj razini. Varteks je na kraju utakmice slavio, a naše veterane očekivala je utakmica za treće mjesto protiv Maksimira.

Ekipa rukometnih veterana Koprivnice pojačna nevjerojatnom Marinom Šimek uspjela je u infarkt završnici stići 4 gola zaostatka protiv Maksimira u zadnjoj sekundi cepelinom Turk- Lorber. U raspucavanju sedmeraca naš Šele skinuo je jedan (Krofl,Premec i Turk su naše realizirali) i kanta za 3. mjesto ide u Koprivnicu. U konkurenciji Bjelovara, Varteksa, Nexe-a, Maksimira, Nove Gradiške, Novog Marofa i Koprivnice prvo mjesto osvojio je Varteks, drugo Bjelovar, a treće Koprivnica. Najboljim vratarem turnira proglašen je varteksovac Boris Vujović, najboljim igračem Dalibor Dombović iz Bjelovara, dok je najbolji strijelac bio naš Marko Lorber s 19 golova.

Najboljom igračicom ženskog turnira proglašena je Marina Šimek koja je odlično odigrala sve utakmice naših veterana.

Još jednom sve čestitke našim lavovima na bespoštednoj borbi, a Kušoju i Cahi želimo brzi oporavak.


Gornji red s lijeva: Šimek, Sabolić, Šestak, Budaj, trener Matekalo
Donji red s lijeva: Lorber, Krofl, Premec, Turk, Ferenčak
Sportski direktor ekipe: Cahunek


Tomislav Krofl preuzeo je pehar za 3. mjesto


Marko Lorber bio je najbolji strijelac turnira s 19 postignutih golova


Naša Marina Šimek proglašena je za najbolju igračicu ženskog turnira