[1.HKRL] USPJEŠAN PRVI OVOSEZONSKI NASTUP PRED DOMAĆOM PUBLIKOM

20 pro

UTAKMICE 1.HKRL-e 5.KRUG.

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Maksimir Pastela    22:21  (14:14)

RK Koprivnica Hangar 18 : RK Moslavina    16:11  (9:5)

Koprivnica – SD Fran Galović. Gledatelja: 150. Suci: D.Blesić i M.Presek. Nadzornik: T.Bjelopera.
RK Koprivnica Hangar 18: Jakupec, Skupnjak, Koprivec, Šprem, Baronić, Vlašić 4, Lazar 7, Ivačić 8(3), Kosmač, Šijak 1, Behin 1, Kovačić 10, Žarić 7(1).
Trener: Branko Krajačić.

Nalazimo se u predblagdanskom ozračju i vremenu darivanja, a manje-više skoro svaki grad ima svoju „Bajku“. U tu su se priču svojim nastupom za vikend, uklopili i rukometaši Koprivnice Hangar 18 koji su protekli vikend imali tri nastupa i ostvarili tri pobjede. Prvo su seniori u utakmici 3.HRL-e u posljednjem kolu ovog dijela sezone, nadigrali dobru ekipu rukometaša iz Novske, a ovim bodovima zauzimaju 2.mjesto na tablici. U nedjelju je bilo vrijeme rezervirano za kadetsku ekipu i to utakmice petog kruga 1.HKRL-e, a po prvi puta na domaćem terenu u Koprivnici.
Gledatelji su imali prilike vidjeti zanimljive i neizvjesne utakmice, kvalitetan rukomet, bez pretjerivanja, ranga seniorske lige jer već veliki dio tih mladih rukometaša i igra u seniorskim ekipama svojih klubova. Koprivnički rukometaši su kao jedini treće ligaški klub u ovom elitnom natjecanju, uz bok klubovima premjer, prve i druge lige. Da su zaslužili biti u društvu najboljih pokazali su i ovaj puta, pobjedama protiv vršnjaka Maksimir Pastele i Moslavine. Sav trud, odricanja i rad naplaćen je ovim utakmicama, a bolji završetak godine nismo mogli poželjeti. Ostaje nam za kraj godine i ove lijepe priče, zahvaliti svima koji su uz nas ili nas prate na bilo koji način i poželjeti im sretne i vesele nadolazeće Blagdane.

Trener: Branko Krajačić

Slike: drava-info.hr