[RASPORED UTAKMICA] U PETAK PROTIV GOLE…

14 tra

Rukomet1Seniori, pod vodstvom trenera Krajačića, u petak u Goli igraju utakmicu 20. kola Treće HRL Sjever protiv Gole. Puni optimizma, naši mladi rukometaši nestrpljivo očekuju taj dvoboj u kojem se žele osvetiti za poraz na domaćem terenu u prvom dijelu prvenstva. Utakmica je na rasporedu u 20.30 sati.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Krajačića, u subotu gostuju u Varaždinu gdje će odigrati jednu utakmicu 1. HMKRL Sjever protiv RK Varaždina. Susret je na rasporedu u 12.00 sati.

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara, u subotu gostuju u Bjelovaru gdje će odigrati prijateljske utakmice s vršnjacima iz Bjelovara i zagrebačke Dubrave.

Dječaci rođeni 2002. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Stubičara, u nedjelju su domaćini posljednjeg 14.kruga 1.HRLDA Sjever. U dvoranu Gimnazije “F.Galović” u goste im dolaze ekipe Preloga i Čakovca protiv kojih bi trebali potvrditi plasman na završnicu Prvenstva Hrvatske koja se održava u Umagu od 26.-29.05.2016. Prva utakmica protiv Preloga na rasporedu je u 11.00 sati, a druga protiv Čakovca, u 12.00 sati.

Ovim putem pozivamo sve navijače kluba da dođu i pruže dečkima podršku.